Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc a efectuat, în după amiaza zilei de ieri, o vizită de lucru la Institutul Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare din municipiul Chișinău. Vizita a avut loc, în contextul reformei inițiate în domeniul științei și cercetării în agricultura și a avut drept scop realizarea unui dialog și schimb de opinii cu angajații referitor la așteptări și necesități.

”În contextul reformei inițiate în domeniul științei și cercetării în agricultura, vreau să cunosc necesitățile instituționale, așteptările dumneavoastră, dar și viziunea  asupra cursului de dezvoltare a științei. Știu că vă confruntați cu un șir de provocări, dar în pofida acestora, depuneți eforturi pentru a continua menținerea ramurii de cercetare în domeniu. Desigur, nivelul la care se află astăzi institutul nu este cel deziderat, totuși consider că prin implementarea programului propus de reformare a domeniului, vom atinge rezultatele scontate”, a subliniat ministrul Nicolae Ciubuc, în discuțiile cu angajații instituției.

Pe parcursul discuțiilor angajații vorbit despre problemele cu care se confruntă în activitate și au solicitat suport pentru identificarea celor mai eficiente soluții.

Contacte

Direcția viticultura, vinificație și Legumicultura

Direcția tehnologii alimentare și Pomicultura

Vizitați-ne

Republica Moldova,mun.Chișinău, or. Codru, str. Vierul 59, MD 2070 Chişinău

Lăsați un mesaj

vierul_isphta@bk.ru