INSTITUTUL ŞTIINŢIFICO-PRACTIC DE HORTICULTURĂ ŞI TEHNOLOGII ALIMENTARE​

Laboratorul - Verificarea calității producției alimentare

Direcții de activitate

Echipa laboratorului

Realizări științifice

Brevete și inovații

  1. Procedeu de obţinere a acidifiantului de cupaj din struguri şi mere.
    MD 4757 (data depozitului 15.16.2020). Golubi R., Iorga E., Crucirescu D., Fiodorov S., Iorga L., Voitco E., Rabotnicova L.
  2. Procedeu de obținere a acidifiantului din mere. 
    MD Nr. 1286 (data depozitului 27.03.2018). Golubi R., Iorga E., Bucarciuc V., Arnăut S., Crucirescu D.
  3. Procedeu de obținere a iaurtului funcţional din lapte de capră.
    MD Nr. 1424 (data depozitului 25.10.2018). Cartaşev A., Migalatiev O., Bogdan N., Popovici C., Golubi R., Grumeza I., Caragia V., Coev Gh.
  4. Procedee de producere a acidulantului şi sucului din struguri de soiuri Vitis labrusca.
    MD Nr. 913 (data depozitului 26.08.2014.2014). Golubi R., Iorga E., Achimova T.
  5. Procedeu de obținere a vișinelor şi cireșelor uscate îndulcite.
    MD Nr. 938 (data depozitului 2014.10.10). Şleagun G., Popa M., Fiodorov S., Cupcea T., Suvorova G., Vîcerova L.
  6. Procedeu de prelucrare a seminţelor de struguri. MD Nr. 51 (data depozitului 25.03.2009). Iorga E., Duca Gh., Verbanov V., Soboleva I., Nojac E., Crucirescu D.
  7. Suc cupajat cu miez.
    MD Nr. 158 (data depozitului 30.09.2009). Pîrgari E., Iorga E., Dichina A.
  8. Suc natural cupajat
    MD Nr. 159 (data depozitului 30.09.2009).Pîrgari E., Iorga E., Dichina A.

Colaborări

  1. Moldova.

Participări la expoziții și conferințe

Proiecte de cercetare:

PROPUNERI DE COLABORARE

Contacte

Vizitați-ne

Republica Moldova,
mun.Chișinău, MD 2070
or. Codru, str. Vierul 59,

Telefon LABORATOR

Direcția Viticultura, Vinificație,
Tehnolgii Alimentare

Direcția
Pomicultura

Close Menu